Cheese What?!

Mijn naam is Anna en zo lang ik me kan herinneren kijk ik gefascineerd rond en probeer “het” moment vast te leggen. Met oog voor het natuurlijke, het spontane, het grote, het kleine, voor wat soms niemand anders zag.
 
Van jongs af aan voelde ik dat ik daarvan gelukkig werd en er anderen ook gelukkig mee kon maken. Een smile op mensen hun gezicht toveren zonder zelfs “say cheese!” te moeten zeggen, is denk ik zowat het mooiste dat er bestaat.
 
Na mijn hogere studies aan de filmschool besloot ik de draad terug op te pikken met de studie fotografie die ik volgde tijdens mijn middelbare opleiding – and this time for real!
Sindsdien mocht ik al heel wat getrouwde koppeltjes voorzien van herinneringen aan hun mooiste dag, gezinnen portretteren, enthousiaste jongens en meisjes verrassen met mooie foto’s voor hun communie of lentefeest. Kortom: liefde en leven zoals het is proberen te vatten met mijn camera. En ik kan niets bedenken dat ik liever zou doen dan dat.

Anna in't kort

Geboren in 1993 – getogen (én blijven plakken) in Dendermonde – 6 jaar samen met zeebonk Kjell – dogmom van Ozzy – “tant’Anna” voor 4 bengeltjes – wanderlustige – familiemens – liters-thee-per-dag-drinker– concertganger – museumbezoeker – met Italiaanse receptjes tover je stante pede een brede smile op mijn gezicht.